Ordna så du kan ladda din nya elbil hemma

Elbilar har blivit oerhört populärt och alltfler väljer elbilar över bensin- eller dieselbilar. Har du elbil kan det vara en bra idé att se till att du har en laddstation hemma så slipper du oroa dig över laddningen. Så länge du kan ladda bilen hemma behöver du nämligen inte tänka på att hitta laddstationer när du är ute och kör. Det underlättar alltså mycket i vardagen.

Elbilsladdare i hemmet

Det kan kännas som ett stort projekt att få in en elbilsladdare i hemmet. Du kan dessutom ansöka om ladda-hemma-stödet som privatperson när du installerar en elbilsladdare i ditt hem. Bidraget kommer från Naturvårdsverket. Det täcker kostnaden för halva installationen av din laddstation hemma. Du kan fylla i din ansökan både digitalt och via blankett.

Sekraft hjälper dig med hela bilden, från konsultation till installation. Deras laddare är diskreta och ökar faktiskt värdet på ditt hem. Det är alltså inte bara en investering för din bil, det är även en investering för ditt hem. Utöver det hjälper du miljön på traven och minskar även din egen klimatpåverkan.