Populära stilar idag

Inredningsstilar byts ut lika ofta som klädmodet. Under ett år dalar en stil i popularitet och en annan skjuter i höjden. Vilka stilar har varit populärast under 2015?

Skandinaviska stilen

shutterstock_239148001Trärent, enkelhet, simpel design som är skapt till perfektion. Vi tittar tillbaka på hur vi levde förr och tar de snyggaste detaljerna in i vårt eget hem. Vi använder oss av pastellfärger, ljusa och rena, men även lite mörkare toner som representerar vårt kalla och mörka klimat.

Shabby Chic

shutterstock_167360366Lantlivsstilen där saker och ting ska vara, eller åtminstone se, gamla ut. De ska vara nötta, skavda och färgen ska vara matt och sliten. Det ingår också en del tyger i volang, linne och med mycket spets. Här kan man använda sig av släktens gamla fotografier för att skapa rätt känsla i dekoren.

Industriella stilen

shutterstock_312928622Den hårdaste inredningsstilen påminner om hangar, hamnen och industrialiseringen. Ditt hem ska påminna om en gammal fabrik, på ett snyggt sätt. Stålbalkar, järn och smide är perfekt. Men kombinera det med mjuka tyger och mörk trä för att ändå få en hemtrevlig känsla.