Håll rent från snö kring ditt hus i vinter

Under vintern är det viktigt att hålla rent från snö kring ditt hus. På så sätt kan det hjälpa till att undvika skador på huset, såsom takrännor som fryser till eller väggar som blir fuktiga och möglar.

Det kan också göra det enklare för dig att gå ut och in från huset. Även förhindra att du eller andra råkar halka och skada sig. Du kan också använda salt eller sand på gångar och uppfarter för att förebygga halka. Hjälpmedel för att hålla rent från snö kan du hitta hos bland annat CDON

Skotta regelbundet

En bra idé är att skotta bort snön från gångar och uppfarter så fort som möjligt efter en snöfall. Se till att röja bort snön från alla sidor av huset, så att vatten inte kan samlas upp och skapa problem. Det är också bra att röja bort snö från taket, så att det inte blir för tungt och orsakar skador.

Att hålla rent från snö kring ditt hus under vintern är en viktig del av underhållet och kan hjälpa till att förebygga skador och olyckor. Genom att skotta regelbundet eller använda salt kan du hålla ditt hus säkert och bekvämt under vintermånaderna.