Förvaring i varje rum

Förvaringen är kanske inte det första man tänker på när man inreder varje rum i hemmet. Men det är ofta en stor miss att inte tänka på det alls. Praktiskt taget alla rum kan dra nytta av förvaringsspecifik inredning och det finns mängder av bra produkter där ute som hjälper oss att förse varje rum med fina förvaringsmöjligheter.

Köket

I köket är ju förvaringen en självklarhet. Skåpar och lådor finns ofta överallt, men kan också vara något vi snabbt fyller upp. Känner man igen detta problem kan det vara en idé att titta på ytterligare lösningar. Kanske det är möjligt att sätta upp några hyllor och skaffa lite snygga burkar eller liknande som man gärna visar upp.

Vardagsrummet

Vardagsrummet är det rum vi spenderar mest vaken tid i hemma. Det säger ju då sig själv att vi gärna drar in både det ena och det andra dit. Extra förvaring är dock inte något som får så mycket uppmärksamhet i vardagsrummet vilket kan leda till att det lätt blir stökigt. Att skaffa ett par snygga korgar eller liknande som passar in med resten av inredningen är ett bra alternativ för vardagsrummet.

Badrummet

Badrummets förvaring är ofta en del av den mest grundläggande inredningen. Men det är inte alla som ser till att fixa något utöver det vanliga badrumsskåpet. Att ställa in något extra kan dock ge bra möjligheter att förvara saker som handdukar och liknande på ett praktiskt sätt. Tänk bara på att allt måste komma upp tillräckligt högt för att undvika det värsta av vätan.

Sovrummet

I sovrummet ser vi alla till att göra plats för garderober och byråer för alla våra kläder. Men precis som med köket har nog många ändå erfarenheten av bristande utrymme. Ett smart tips som då kan komma till användning är att fixa lådor under sängen. De flesta av oss har ändå inte mer än damm därunder.