Anlita hjälp för att måla era fönster

Du som äger hus vet hur mycket jobb det är för att hålla ordning på allt. Det envisa ogräset mellan plattorna på uppfarten ska bort, gräset ska bli klippt och utemöblerna behöver bli inoljade för att inte bli fula och spricka. Och det är bara några få av alla saker som du behöver fixa som husägare.

Fönster är ett ställe på fasaden där det lätt blir mycket smuts. Hur väl du än underhåller kan du ibland behöva måla om dina fönster för att hålla dem snygga. Det kan dock vara svårt att göra själv så att jobbet blir riktigt bra. Följ denna länk och läs mer om hur du kan få hjälp med att måla era fönster!

Ta hand om husfasaden på bästa sätt

Om det inte är så att du har ett hus med underhållsfri fasad, behöver du lägga ner en del jobb på att hålla fasaden snygg. Ett hus med träfasad behöver bli tvättad ungefär en gång om året. Då håller den sig ren och fri från smuts. När du regelbundet tvättar fasaden ser du också till att färgen håller längre så att du slipper måla om lika ofta. Också du som har ett stenhus behöver ta hand om fasaden. Men du slipper såklart tänka på att underhålla färgen.