by
on
under
Permalink

Planera för trädgården

Winter Garden

Vi har precis passerat årsskiftet och inlett ett nytt fantastiskt år med massor av nya möjligheter, det är nu det är dags att börja planera för trädgården och det som behöver göras utomhus till våren och sommaren.

Har man ett intresse för trädgård och utomhussysslor så är vintern den perfekta tiden för att sätta sig ner och börja planera sina åtaganden utomhus. Solen når strax över trädtopparna och visar sig inte allt för länge under dessa dagar utan det kan vara skönt att kura ner sig i fåtöljen och få in inspiration online för vad man vill åstadkomma ute när det blir dags för detta. Kanske är det dags att lägga ny marksten runt gångarna i trädgården och få det att kännas som en enhet med huset och dess omgivning.

plastic hothouse in winter garden0

Mycket går att planera och förbereda nu när det är som kallast ute så att när det är dags att sätta spaden i jorden så finns det mesta klart och hemma för att sätta gång. Det finns bra verktyg online som man kan sitta med och få fram sin drömträdgård med. Testa och skapa din trädgård med onlineverktyget och skulle det inte bli bra så skapa på nytt, det är ett bra sätt att lära sig hur det fungerar. Ett tips är att registrera dig som användare så kan du spara dina trädgårdar som du skapar. då kan man gå tillbaka senare för att se hur man gjort och hur pass bra det blev.